Untitled Document
"Kistérségi Járóbeteg-szakkellátó központok kialakítása és fejlesztése" (TIOP-2.1.2/08/1)Sajtóközlemény

www.petegisz.hu


Az óvoda épülete:

Óvodánkat 2006-ban felújították. Az épület új tetőt, nyílászárókat és hőszigetelést kapott. Csoportszobáink világosak, tágasak, laminált parkettával burkoltak.
2011. októberében napelemes - rendszer került kiépítésre, ami segít óvodánk villamos- energia igényének csökkentésében.


Foglalkozások:

Óvodai programunkra jellemző: tevékenységközpontúság, játékosság, tapasztalatok útján történő megismerés (pl.: séták, kísérletek).
Napirendünk lehetővé teszi a rugalmasságot. A szülők igényeihez és a gyerekek érdeklődési körének megfelelő elfoglaltságok biztosítása óvodánkban. Református és katolikus hitoktatás, népi tánc.

 


Sanyi bohóc:

A miskolci Zenebona Társulat tagjai: Sanyi bohóc  és Inci bohóc kedves ismerősei óvodánknak. December 3-án, du. 2 -órakor Mikulásváró műsorral jöttek el hozzánk, ahová kisfalunk apróságai (0-3 éves korig) is eljöttek. Vidám, szórakoztató műsorban volt részünk, amit nemcsak a gyerekek, hanem a szülők is nagyon élveztek.

 


Az óvoda díszei - Mikulás:

Erre az alkalomra óvodánk ünnepi díszbe öltözött. Feldíszítettük a csoportszobákat, folyosót és az épület ablakait. A gyerekekkel közösen ajándékot készítettünk. Megérkezett a Télapó a gyerekek nagy örömére. Verseket mondtunk és dalokat énekeltünk. Ezután a Mikulás bácsi kiosztotta az újtikosi Önkormányzat által készített csomagokat. A gyermekek csillogó szemei, boldog mosolya volt a legnagyobb ajándék számunkra.

 


 

 

Óvónénik

<< vissza