Újtikos, Arany János út 12.

+36 52/ 391-960

ÜDVÖZÖLJÜK

ÚJTIKOS

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

shapkasushami képe a Pixabay -en

Az óvoda épülete:

Óvodánkat 2006-ban felújították. Az épület új tetõt, nyílászárókat és hõszigetelést kapott. Csoportszobáink világosak, tágasak, laminált parkettával burkoltak.
2011. októberében napelemes - rendszer került kiépítésre, ami segít óvodánk villamos- energia igényének csökkentésében.


Foglalkozások:

Óvodai programunkra jellemzõ: tevékenységközpontúság, játékosság, tapasztalatok útján történõ megismerés (pl.: séták, kísérletek).
Napirendünk lehetõvé teszi a rugalmasságot. A szülõk igényeihez és a gyerekek érdeklõdési körének megfelelõ elfoglaltságok biztosítása óvodánkban. Református és katolikus hitoktatás, népi tánc.

 


Sanyi bohóc:

A miskolci Zenebona Társulat tagjai: Sanyi bohóc  és Inci bohóc kedves ismerõsei óvodánknak. December 3-án, du. 2 -órakor Mikulásváró mûsorral jöttek el hozzánk, ahová kisfalunk apróságai (0-3 éves korig) is eljöttek. Vidám, szórakoztató mûsorban volt részünk, amit nemcsak a gyerekek, hanem a szülõk is nagyon élveztek.

 


Az óvoda díszei - Mikulás:

Erre az alkalomra óvodánk ünnepi díszbe öltözött. Feldíszítettük a csoportszobákat, folyosót és az épület ablakait. A gyerekekkel közösen ajándékot készítettünk. Megérkezett a Télapó a gyerekek nagy örömére. Verseket mondtunk és dalokat énekeltünk. Ezután a Mikulás bácsi kiosztotta az újtikosi Önkormányzat által készített csomagokat. A gyermekek csillogó szemei, boldog mosolya volt a legnagyobb ajándék számunkra.

 


 

 

Óvónénik

<< vissza