Untitled Document
"Kistérségi Járóbeteg-szakkellátó központok kialakítása és fejlesztése" (TIOP-2.1.2/08/1)Sajtóközlemény

www.petegisz.hu


TÁRSADALMI MUNKA

2011. május 21.-én társadalmi munka megszervezésére került sor, melynek keretében a játszótér és környékének rendbetétele (az emlékmű, a virágágyások gyomtalanítása, a teret körülvevő régi vasoszlopok, kerítésdarabok felszedése, eltávolítása, fűnyírás), az út melletti árkok kaszálása, a faluban szétszórt szemét összeszedése volt a cél.

A gyülekező 9:00 órakor volt az általános iskola előtt, ahol megtörtént a munkák felosztása. A csapat egyik része a temető területét tette rendbe, míg a többiek a játszótéren található virágágyásokat kapálták, gyomlálták, majd ezt követően virágokat ültettek.

A férfiak lekaszálták az út melletti árkokat. A megjelent gyerekek is sokat segítettek, hisz ezidő alatt a falu utcáin található szétszórt szemetet gyűjtötték zsákokba. Deák József vállalta, hogy helyre hozza a játszótéren található játékokat, amelyek a következő héten Bodnár Katalin vezetésével lefestésre kerültek.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy szebbé tegyük azt a helyet, ahol élünk.

fotók >>