Újtikos, Arany János út 12.

+36 52/ 391-960

ÜDVÖZÖLJÜK

ÚJTIKOS

HONLAPJÁN

KELLEMES BÖNGÉSZÉST!

TÁRSADALMI MUNKA

2011. május 21.-én társadalmi munka megszervezésére került sor, melynek keretében a játszótér és környékének rendbetétele (az emlékmû, a virágágyások gyomtalanítása, a teret körülvevõ régi vasoszlopok, kerítésdarabok felszedése, eltávolítása, fûnyírás), az út melletti árkok kaszálása, a faluban szétszórt szemét összeszedése volt a cél.

A gyülekezõ 9:00 órakor volt az általános iskola elõtt, ahol megtörtént a munkák felosztása. A csapat egyik része a temetõ területét tette rendbe, míg a többiek a játszótéren található virágágyásokat kapálták, gyomlálták, majd ezt követõen virágokat ültettek.

A férfiak lekaszálták az út melletti árkokat. A megjelent gyerekek is sokat segítettek, hisz ezidõ alatt a falu utcáin található szétszórt szemetet gyûjtötték zsákokba. Deák József vállalta, hogy helyre hozza a játszótéren található játékokat, amelyek a következõ héten Bodnár Katalin vezetésével lefestésre kerültek.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy szebbé tegyük azt a helyet, ahol élünk.

fotók >>